BEZOEK OOK EENS ONZE THEMASITES HAMELEN EN OEBELEzoek

zoek in ons archief

Meest gestelde vragen

WKJVN FAQHieronder staan de meest gestelde vragen die regelmatig bij ons binnenkomen. Lees deze eerst aandachtig door alvorens een vraag naar ons te mailen. Vragen waarvan het antwoord hier al kan worden gevonden, zullen helaas niet meer beantwoord worden. 

 

Mag ik afbeeldingen en teksten van Waar keek jij vroeger naar? gebruiken voor mijn eigen website, publicatie, etc?

Hoewel de screenshots op deze website in de meeste gevallen door Waar keek jij vroeger naar? zelf gemaakt zijn, ligt het auteursrecht bij de producent van de serie of film, en zal hier om toestemming gevraagd moeten worden.

Creative Commons Licentie

Op alle teksten die op Waar keek jij vroeger naar? staan is de Creative Commons licentie van toepassing zoals deze hierboven is afgebeeld: teksten mogen worden overgenomen, mits duidelijk vermeld wordt dat deze afkomstig zijn van Waar keek jij vroeger naar?, niet voor commerciële doeleinden wordt gebruikt, niet worden gewijzigd en alleen worden overgenomen als deze worden gepresenteerd met een identieke licentie. Waar keek jij vroeger naar? stelt het op prijs wanneer teksten worden overgenomen volgens de Creative Commons licentie, dit wordt gemeld via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor het gebruik van de teksten van Waar keek jij vroeger naar? voor commerciële doeleinden kan eveneens contact worden opgenomen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De kosten voor het gebruik van teksten van Waar keek jij vroeger naar? bedragen € 0,15 per woord.

Uitleg iconen

BY

Naamsvermelding: De gebruiker dient bij het werk de door de maker of de licentiegever aangegeven naam te vermelden (maar niet zodanig dat de indruk gewekt wordt dat zij daarmee instemmen met uw werk of uw gebruik van het werk).

NC

Niet-commercieel: De gebruiker mag het werk niet voor commerciële doeleinden gebruiken.

ND

Geen afgeleide werken: De gebruiker mag het werk niet bewerken.

 

 

Kunnen de kinderseries via Waar keek jij vroeger naar? gekocht worden?

Waar keek jij vroeger naar? verkoopt geen cd's, dvd's videobanden, tunes of kopieën daarvan. Wij verwijzen je dan ook door naar de links van Bol.com onderaan de geplaatste dvd's of cd's, de bekende warenhuizen en cd-winkels of direct hier waar je veilig direct kunt bestellen via Bol.com.

Ook is het mogelijk om kopieën te bestellen bij het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum. Voor meer informatie www.beeldengeluid.nl.

 

Is deze serie al uitgebracht of nog te krijgen op dvd?

Er kan worden uitgegaan dat alle in Nederland uitgebrachte series te vinden zijn op onze website, en deze in de meeste gevallen kunt bestellen via onze links naar Bol.com of direct hier, zolang deze voorradig zijn.

Sommige series zijn nog niet in Nederland maar wel in andere landen te koop, daarvoor kun je het beste www.amazon.co.uk of www.amazon.de raadplegen. Deze zijn over het algemeen zonder Nederlandse ondertitels en/of stemmen.

Daarnaast houdt Waar keek jij vroeger naar? een overzicht bij met dvd's die nog uit moeten komen, verwacht op dvd. Staat een dvd er niet bij dan komt deze voorlopig nog niet uit. Raadpleeg regelmatig onze website, abonneer je op onze nieuwsbrief, kijk op onze gratis app, volg ons via Twitter of ga naar onze Facebook-pagina om op de hoogte te blijven van nieuwe content, acties of prijsvragen.

 

Heeft Waar keek jij vroeger naar? invloed op de herhalingen die uitgezonden worden op TV?

Waar keek jij vroeger naar? heeft geen invloed op wat er aan herhalingen wordt uitgezonden door de diverse omroepen of televisiezenders. Je kunt dan het beste de desbetreffende zender een e-mail sturen met daarin het verzoek een programma te herhalen.

Waar keek jij vroeger naar? is geen televisiestation en werkt ook niet samen met de omroepen of televisiezenders waardoor wij bezoekers van onze site hier niet verder mee kunnen helpen.

 

Waarom staan niet alle kinderseries of films op Waar keek jij vroeger naar??

Het is niet altijd makkelijk om informatie en materiaal te achterhalen van bepaalde kinderseries of films. Omdat Waar keek jij vroeger naar? de informatie zo volledig mogelijk wil plaatsen wordt er soms gekozen alleen screenshots of foto's te publiceren totdat er goede informatie omtrent een kinderserie of film is.

Ben je in het bezit van materialen en/of gegevens waar wij op zoek naar zijn? Laat het ons dan weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om zo dit naslagwerk compleet te krijgen.

 

Is Waar keek jij vroeger naar? een bedrijf?

Waar keek jij vroeger naar? is geen bedrijf maar een uit de hand gelopen hobby. Het doel is de herinnering die velen is bijgebleven aan de kinder- en jeugdseries of films die hoofdzakelijk op de Nederlandse en soms ook op andere zenders zijn uitgezonden, te laten herbeleven op één centraal punt.

 

Wat gebeurt er met mijn gegevens die ik op Waar keek jij vroeger naar? heb ingevuld?

Waar keek jij vroeger naar? begrijpt dat de bezoekers van privacy houden en gebruikt gegevens alleen voor het versturen van een nieuwsbrief. Alle gegevens die een bezoeker als reactie op onze content invult zijn voor eigen risico. Waar keek jij vroeger naar? kan daar niet aansprakelijk voor worden gestelt.

Wie een reactie wil laten verwijderen door ons moet er rekening mee houden dat de reactie na het verwijderen niet meer te lezen is op onze site maar nog wel geruimte tijd in zijn geheel of gedeeltelijk te vinden is via zoekmachines als Google.

 

U ontvangt geen e-mail van Waar keek jij vroeger naar?

Het is mogelijk dat een e-mail van Waar keek jij vroeger naar? niet ontvangen wordt, dit komt waarschijnlijk doordat spamfilters de e-mails van Waar keek jij vroeger naar? tegenhouden. Controleer het eigen spamfilter op instellingen zodat onze e-mails wel binnenkomen in het juiste postvak van het e-mailprogramma. Doe eventuele navraag bij de provider wanneer er geen gebruik gemaakt wordt van een eigen spamfilter. Hotmail of MSN gebruikers kunnen het beste even in de map ongewenste mail kijken en zonodig de e-mails van Waar keek jij vroeger naar? weer als veilige post instellen.

 

Gerelateerde artikelen

Nieuw tv-sentiment

Zootropolis

Zootropolis (2016)

De wereldstad Zootropolis wordt alleen bewoond door dieren, die in hun dagelijkse gedrag veel op… Lees meer

Nieuw op DVD

Kinderen voor Kinderen 38 - Gruwelijk eng: Live in concert

Kinderen voor Kinderen 38 - Gruwelijk eng: Live in concert

Uitgever: Vara Speelduur: 55 minuten Datum: 24 november 2017 Extra: Geen Liedjes Kinderen voor… Lees verder

Nieuw op CD

De Leukste Studio 100 Kerstliedjes

Leukste Studio 100 Kerstliedjes, De

Uitgever: Studio 100 Datum: 24 november 2017 Bestelnummer: 5051083090018 Tracks Kerstmis in m'n… Lees meer

 

Themasites

Oebele
Hamelen

 

Sociale media

Facebook
RSS

 

Contact

Via formulier
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuwsbrief

 

Informatie

Content overnemen
Cookiebeleid
Disclaimer
Privacybeleid
Meest gestelde vragen

 

Themasites

Oebele
Hamelen

 

Sociale media

Facebook
RSS

 

Mobiel en tablet

WebApp voor iPhone/iPad
App voor Android
WebApp voor Windows Phone
App FAQ

 

Contact

Via formulier
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuwsbrief